Där engagemanget
gör skillnad

Helsebemanning AS är ett norskägt företag med huvudkontor i Hammerfest och avdelningskontor i Lillehammer, Oslo, Uppsala, Karlskrona, Stockholm, Borlänge och Örnsköldsvik.

Om Helsebemanning

Bakgrund

Helsebemanning AS är ett norskägt företag med huvudkontor i Lillehammer och avdelningskontor i Hammerfest, Oslo,Uppsala,Karlskrona,Stockholm,Borlänge och Örnsköldsvik. Företaget grundades av Thom-Erik Gruer och registrerades november 2010. Företaget ägs i huvudsak av Thom-Erik Gruer och Svein Larsen.

Helsebemanning har sedan starten 2010 bemannat med sjuksköterskor och läkare (konsulter) inom de flesta specialiteter som finns i vården, både i Sverige och Norge. Det har resulterat i att vi har ett stort nätverk av personer inom de kompetensområdena, och som vi har mycket god kontakt med. Sedan januari 2020 har vi även rekryterat och bemannat med audionomer.

Antal anställda
0 +
Lediga jobb
0 +
Aktiva länder
0

Vår vision

Vår vision är att med stor kvalitetsmedvetenhet och affärsfokus skapa förutsättningar för högkvalitativa bemanningslösningar som ger hög patientsäkerhet på ett så kostnadseffektivt sätts som möjligt.

Vi vill bedriva en verksamhet där vårt engagemang gör skillnad och där kunden och konsulten ska känna sig optimalt bemött. God kommunikation och trovärdighet är ledord för oss.

Våra kunder

Helsebemannings kunder finns främst inom Kommuner och Regioner men vi har även ett flertal privata vårdgivare som kunder.

Det är konsultcheferna som ansvarar för rekrytering och bemanning ute hos kund. De är även varje konsults närmaste chef. Konsulterna och kunderna har en huvudansvarig som sköter det mesta gällande kontakter och uppdrag. Konsultcheferna bevakar inkommande behov och förmedlar detta till passande konsulter. De tar sedan hand hela bemanningsprocessen, från förslag till genomförande och uppföljning.

Vårt team

Våra bemannings- och rekryteringsteam består av konsultchefer med utbildning och bakgrund inom hälsosektorn, Human Resources eller med erfarenhet från andra serviceyrken. Även övriga internt anställda har flerårig erfarenhet och goda kunskaper om bemanningsbranschen.

På Helsebemannings kontor arbetar såväl ledningspersonal som konsultchefer och administratörer tillsammans i en platt organisation där alla är väl insatta i bokningsprocessen. Beslutsvägarna är korta vilket i sin tur leder till snabb hantering av kunder samt konsulters önskemål och behov.

Våra värderingar

Helsebemanning har kvalitetssystem som säkerställer att vår leverans vid alla tillfällen är den bästa och i linje med gällande lagar, regler och riktlinjer. Vill du läsa vår kvalitets- och miljöpolicy kan det göras här.
Redegjørelse iht. åpenhetsloven

Vi har professionella rekryterings- och bemanningslösningar riktade till vård- och omsorgssektorn. Vi består av konsulter med en god vårdprofessionell bakgrund, HR-utbildning och lång branscherfarenhet.

Med vår lokala anknytning är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med vårt samarbete. Om du har några frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta något av våra kontor.

Under konstruktion

Konstruktion för den här sidan pågår, kika in senare.

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.